Babalık Testleri - Dna ve Rna Nedir, Özellikleri,Testi,Yapısı

Babalık Testleri

Houston, Texas (ABD) merkezli laboratuarımız 1993 yılından beri 50,000'i aşkın babalık testi tamamlamıştır. ABD dışında İngiltere, Japonya, Çek Cumhuriyeti, Arjantin ve Şili'den sonra Türkiye'de de 2000 yılından itibaren STR teknolojisi ile bu testleri halka sunmuştur.

Babalık testlerimiz her insanın biyolojik anne ve babasından aldığı "allele" ismi verilen genetik nomenklatürün tekrar sayısını ölçerek ve baba adayınınki ile karşılaştırarak %99,9 kesinliğe ulaşmaktadır. Anneden örnek alınmadığı durumlarda da bu kesinliğe erişilmektedir (bkz. sıkça sorulan sorular).

Patentli STR (Short Tandem Repeat) ve Identiplex teknolojilerimiz dünyanın en gelişmiş sistemi olduğundan test sonuçlarını almayı üç iş gününe indirmiş bulunmaktayız. Pamuklu özel çubuğumuzun ağız iç derisine (mukoza) sürülmesi ile kolayca alınan örnekler ABD'deki laboratuarımızda analiz edilip sonuçlar (bkz. örnek raporlar) noter tasdikli olarak müşterilerimize iletilmektedir.

Dünya çapında şirketimize başvuran müşterilerimizin çoğu kendi durumlarının çok özel ve nadir görülen olduğuna inanmakta ve bundan sıkıntı duymaktalar. İlginç vakalar sayfamızda üzerinde test yaptığımız birkaç garip vaka bize başvuran kişilerin çoğunun durumlarının bu örneklere kıyasla ne kadar rutin olduğunu gösterecektir.


Önemli not : Şirket prensiplerimiz gereği gizlilik en ön planda tutulduğu için testler hakkındaki bilgiler yanlızca ABD'deki merkezimizde tutulmakta ve testi yaptıran şahıs(lar) dışındaki kimselere bilgi kesinlikle verilmemektedir. Test sonuçları telefonla da verilmemektedir.
Alıntı

1 Comment:

  1. rifat said...
    Babalık Testi

    Oldukça kolay bir şekilde yapılabilen ve kısa süre içerisin de sonuçlarını alabileceğiniz babalık testi için sizlere hizmet vermekteyiz.

    Hizmetlerimiz genel olarak tüm dna testlerini içerir anne , babalık , kardeşlik testi dahil yerli sermaye ile kurulan laboratuvarlarımız ile size tüm dna testlerin de hizmet verebilmekteyiz.

    Fiyatlarımızı bu yüzden euro veya dolar üzerinden değil “TL” üzerinden baz alarak sizlere vermekteyiz.

    Yaptırmak istediğiniz dna testi için sipariş verirken müşteri notu alanına bilgi vermeniz yeterli olmaktadır.
    Tüm test sonuçlarımız %100 gizlilik altında tutulmaktadır ve 3. şahıslar ile paylaşılmamaktadır.
    Online dna test kitimizi satın alarak hızlıca babalık, annelik ve diğer testler için süreci başlatabilirsiniz..

    Babalık Dna Testi

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

eXTReMe Tracker